Algemeen
Indunorm persfittingen
De HAN persfittingen en perspilarenzorgen voor een snelle montage van de Isoflex 6000 slangen van Indunorm. (foto: Indunorm Hydraulik)

Hydrauliekspecialist Indunorm biedt nu een nieuw slang- en fitting-systeem aan waarbij de bijbehorende multispiraalslangen niet hoeven te worden geschild. Het resultaat is een sneller en eenvoudiger persen van slangleidingen.

De nieuwe Isoflex 6000 flexibele multispiraalslang vormt de kern van het No-Skive systeem van Indunorm. De slang is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 18752:2016 en – Rubberslangen en slangassemblages – Van staaldraad of textiel versterking voorziene types voor hydraulische toepassingen met constante druk – Specificatie. De nieuwe slang maakt het mogelijk om extreem kleine buigradiussen te maken en hij is eenvoudig te installeren dankzij het lage gewicht.

In combinatie met de nieuwe HAN persfittingen en perspilaren hoeft Isoflex 6000 niet te worden geschild. Dit maakt een snellere slangmontage mogelijk. Het resultaat is een veilige slangleiding met No-Skive technology. De slang biedt hoge prestaties wat betreft bedrijfsdruk en is bestand tegen pulsaties. De Isoflex kan worden gebruikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven