Algemeen
Neugart planeetvertragingen 1
Exploded view van de nieuwe Neugart planeetvertragingen met rondsels voor gebruik bij heugel/rondsel-combinaties. (foto's: Abi)

Neugart introduceert de uitbreiding van het leveringspakket planeetvertragingen met rondsels voor gebruik bij heugel- rondselcombinaties. Deze rondsels zijn door Neugart zelf ontwikkeld en worden ook in eigenhuis geproduceerd en gemonteerd. Door de nauwkeurige samenbouw aan de  planeetvertragingen ontstaat een goede technische oplossing  die in korte tijd door de gebruiker op de machine geplaatst kan worden.

Er zijn twee typen rondsels beschikbaar: PK1 voor spline-montage volgens DIN 5480 en PM1 voor montage op de roterende flens van de vertragingskast volgens EN ISO 9409-1. De beide versies zijn leverbaar met zowel rechte als schuine vertanding.

Op dit moment zijn de rondsels verkrijgbaar in module 2, 3, 4 en 5. Omdat ze leverbaar zijn met verschillende vertandingen, heeft de gebruiker een ruime keuze uit het aantal varianten.

De rondsels kunnen op dit moment worden gemonteerd op acht verschillende series planeetvertragingen. De toepassingsmogelijkheden van planeetvertraging en gemonteerd rondsel bieden de gebruiker altijd een optimale oplossing.

Neugart planeetvertragingen 2
Een aantal typen van de nieuwe planeetvertragingen met gemonteerd rondsel.

Planeetvertragingen

Neugart produceert en levert planetaire vertragingen, speciale tandwieloverbrengingen en klantspecifieke vertragingscomponenten wereldwijd. In 2018 werd een omzet van meer dan € 95 M. gerealiseerd met circa 730 werknemers.

De productie van de vertragingen vindt voornamelijk plaats in Kippenheim (Baden Württemberg). Met meer dan twintig vertegenwoordigingen is Neugart in alle belangrijke industriële landen vertegenwoordigd, in Nederland door Abi in Haarlem. Daarnaast zijn er in de USA en in China assemblage faciliteiten voor toelevering op de lokale markten, zodat een hoog niveau van flexibiliteit en gunstige levertijden gegarandeerd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven