Algemeen

Netwerk management software

netwerk management software

Belden heeft een nieuwe versie van de Hirschmann netwerk management software uitgebracht. Industrial HiVision 7.1 verbetert de functionaliteit door het toevoegen van nieuwe functies voor detectie en management voor PoE (Power over Ethernet) en toegevoegde ondersteuning van de configuratie van nieuwe technologieën zoals TSN (Time Sensitive Network). Door deze uitbreiding op de bewakings- en managementmogelijkheden van voorgaande versies heeft versie 7.1 verbeterde beschikbaarheid en beveiliging voor industriële netwerken.

Netwerkbeveiliging en =efficiency staan wereldwijd boven aan de agenda van industriële ondernemingen. In veel industriële omgevingen groeit en verandert het gebruik van op Ethernet gebaseerde netwerken snel, en wordt het steeds moeilijker om ze te managemen, te beveiligen en nauwkeurig fouten op te sporen. Industrial HiVision is een belangrijke tool om deze punten te verbeteren.

Netwerk management

De nieuwste versie bouwt voort op een al bestaande uitgebreide set van veiligheids- en efficiencyfunctionaliteiten die het beheersen en reageren op factoren die het netwerk als geheel beïnvloeden, gemakkelijker maken. Hiertoe behoren een nieuw Graphical History Display, dat uitgebreide grafische indicaties van fout-gebeurtenissen bidet, en een gemakkelijke configuratie van TSN-systemen met MultiConfig.

De uitgebreide mogelijkheden van Industrial HiVision 7.1 maken het producenten mogelijk om het gebruik van het beschikbaar vermogen te optimaliseren met behulp van de Power over Ethernet (PoE) Wizard. Het IIoT leidt tot steeds kleinere apparaten die worden gevoed via PoE. Als gevolg hiervan zijn minder switches nodig om aan de eisen te voldoen en gaat minder energie verloren, wat leidt tot een lagere total cost of ownership;

Ook kunnen honderden industriële apparaten van elke fabrikant tijdens inbedrijfstelling en tijdens bedrijf gelijktijdig via SNMP worden configureerd.

Alvorens in het product te investeren is een gratis probeerversie beschikbaar om hands-on ervaring op te doen met de mogelijkheden van het product.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven