Algemeen
Netherlands Maritime Technology
Netherlands Maritime Technology brengt de verenigde technologische kennis van de scheepvaartwereld bij elkaar (foto: Huisman Equipment).

Afgelopen week is tijdens de openbare ledenvergadering Netherlands Maritime Technology feestelijk gelanceerd. De nieuwe naam creëert duidelijkheid, leidt tot verdere synergie en doet beter recht aan het technologische en innovatieve karakter van de leden. De nieuwe organisatie zal de internationale naam Maritime by Holland niet meer hanteren, maar zich ook internationaal profileren als Netherlands Maritime Technology. De officiële internationale lancering vindt plaats tijdens SMM in Hamburg (9-12 september 2014).

Netherlands Maritime Technology vervangt een aantal eerdere samenwerkingsverbanden en organisaties:

  • Scheepsbouw Nederland
  • Holland Shipbuilding Association
  • Vereniging Holland Marine Equipment
  • VNSI
  • HME BV
  • HME Singapore
  • CMTI.

Netherlands Maritime Technology

Netherlands Maritime Technology is een netwerk van werven, toeleveranciers en dienstverleners. Zij maken gezamenlijk het onmogelijke mogelijk, overal ter wereld en onder welke omstandigheden dan ook. Op maritiem-technologisch gebied gaan deze bedrijven een stap verder op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

De bureauorganisatie achter Netherlands Maritime Technology behartigt de belangen van het netwerk, biedt professionele ondersteuning bij projecten en voert onafhankelijke onderzoeken uit. De nieuwe organisatie focust zich specifiek op de thema’s Trade, Innovation en Human Capital.

Netherlands Maritime Technology kent lidmaatschappen voor werven, toeleveranciers en dienstverleners. Ook lidmaatschap van Netherlands Maritime Technology Singapore Branch behoort tot de mogelijkheden.

Het bezoek- en postadres blijven ongewijzigd, net als het telefoon- en faxnummer. U kunt de vereniging bereiken via het nieuwe mailadres info@maritimetechnology.nl en de nieuwe domeinnaam www.maritimetechnology.nl.

In het augustus-nummer van Aandrijftechniek vindt u een interview met directeur Peter Zoeteman van Maritime Technology Netherlands.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven