Algemeen
AVT HydrauliQ
AVT HydrauliQ voorziet in het hele hydraulische systeemontwerp en creëert daarmee de meest efficiënte oplossingen met een maximale toegevoegde waarde voor haar klanten (foto: AVT HydrauliQ).

AVT HydrauliQ in Roosendaal is door Bosch Rexroth officieel benoemd tot systeem integrator voor Zuid-West Nederland in de mobiele markt. Tevens is het bedrijf voor dezelfde regio benoemd tot tot service partner in de mobiele en industriële markt. Hiermee verstevigt AVT HydrauliQ haar positie als specialist op het gebied van hydrauliek. Het partnerschap richt zich specifiek op alle hydraulische systemen in de mobiele markt.

Directeur Ton van Tilburg van AVT is er trots op om na ruim twintig jaar sales partner nu ook systeem integrator mobiel en service partner mobiel en industrie voor Bosch Rexroth te zijn. “Het is een erkenning dat een gerenommeerde partij kiest voor ons als system integrator mobiel hydrauliek voor Zuid-West Nederland. Door dit label bieden we door Bosch Rexroth geautoriseerde systeem oplossingen en verkopen we het originele assortiment zoals pompen, motoren en filters. Door deze samenwerking verstevigen we onze positie als specialist op het gebied van mobiele hydrauliek.”

Samenwerking

Met meer dan vijftig jaar ervaring binnen de hydrauliek branche is AVT HydrauliQ specialist in hydraulische systeemoplossingen. De producten, systemen en diensten van het bedrijf worden veelal met de klanten samen ontwikkeld en ingezet in diverse mobiele applicaties zoals automotive on/off road, landbouw, grondverzet, bouwmachines (constructie/sloop), speciale voertuigen etc.

AVT HydrauliQ voorziet in het hele hydraulische systeemontwerp en creëert daarmee de meest efficiënte oplossingen met een maximale toegevoegde waarde voor haar klanten. In samenwerking met de eigen machinefabriek (AVT Metaal) kan het bedrijf de engineering, productie, samenbouw en het testen van aggregaten, manifolds en cilinders volledig in eigen huis uitvoeren.

Servicepartner

In de afgelopen vijftig jaar heeft AVT Hydrauliek zich ook ontwikkeld tot specialist op het gebied van reparatie, onderhoud, keuring en modificatie aan (of nieuwbouw van) hydraulische systemen (zowel mobiel als stationair). Dit gebeurt zowel in de werkplaats in Roosendaal als op locatie. De onderneming is werkzaam in onder meer de staalindustrie, verpakkingsindustrie, voedselindustrie, afvalverwerkingsindustrie, grondverzet, landbouwmechanisatie, automotive en in de infratechniek.

Ook inspectie, reparatie en eventuele nieuwbouw van hydraulische cilinders behoort tot de diensten. In de werkplaats in Roosendaal beschikt het bedrijf over een speciaal ontwikkelde cilindermontage/ -demontagebank en diverse speciale gereedschappen om cilinders van verschillende bouwtypen en grootte te kunnen inspecteren en repareren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven