Algemeen
phoenix contact tijdrelais
De nieuwe multifunctionele tijdrelais MACX-TR van Phoenix Contact maakt eenvoudige tijdregelingen nu intelligent (foto: Phoenix Contact)

De nieuwe multifunctionele tijdrelais MACX-TR van Phoenix Contact maakt eenvoudige tijdregelingen nu intelligent. Dankzij de combinatie van druktoetsen en een innovatief OLED-display is een eenvoudige bediening direct op het apparaat mogelijk.

Optioneel wordt met NFC-communicatie en een smartphone-app nog meer instelmogelijkheden geboden, zoals gelijktijdige configuratie van meerdere apparaten. Via de intuïtieve menusturing kunnen uit- en inschakeltijden exact worden ingesteld.

Door concrete tijdwaarden zijn het omrekenen en controleren van de invoer niet meer nodig. Bovendien wordt met wachtwoordbeveiliging onbevoegde toegang voorkomen. Op het contrastrijke display kunnen de countdown-tijd en tijddiagrammen eenvoudig worden afgelezen.

Goede leesbaarheid

De weergave van het OLED-display is mogelijk op basis van OLED’s, ‘organic light emitting diodes’. Net als bij led’s geeft het display zelf licht. De gebruiker profiteert behalve van een goede leesbaarheid onder meer van een hoge energiebesparing, een grote afleeshoek en een geringe inbouwdiepte.

De slechts 22,5 mm smalle apparaten zijn leverbaar met schroefaansluiting of met Push-in-aansluittechniek, betrouwbare beveiliging en nemen zeer weinig ruimte in.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven