Algemeen
Multi-touch voor de swing arm: het 15” TT 1533 panel van Sigmatek (foto: Sigmatek)

De multi-touch panel serie van Sigmatek is uitgebreid met een swing arm versie. De TT-1533 is een modern en high-performance HMI voor het bedienen en visualiseren in industriële omgevingen. Met de swing-arm bevestiging kunnen operators het IP54 panel zo oriënteren dat zij hun toepassing altijd in beeld hebben.

Naast flexibiliteit in montage, biedt de TT-1533 een intuïtieve bediening via “Projected Capacitive Touch technology” (PCT). Multi-vinger bewegingen zoals zoomen, swipen en paging bieden een groot bedieningscomfort en elimineren ook de invoerfouten wanneer gelijktijdig twee bedieningsvelden worden ingedrukt.
Het multi-touch bedieningspaneel heeft een EDGE2 Technology Processor aan boord, waarmee veeleisende visualisatie en operationele taken kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast wordt een modulaire, gedecentraliseerde besturingomgeving met interne HMI intelligentie ondersteund. Voor een gemakkelijk systeemintegratie, zijn standaard interfaces beschikbaar: 2 x Ethernet, 1 x CAN, 2 x USB front en 2 x USB rear. De moderne HMI is uitgerust met een 15-inch TFT LCD-kleurenscherm (1024 x 768 pixels) met LED-achtergrondverlichting en wordt geleverd met 512 MB interne programma en datageheugen (DDR3 RAM) en 512 MB MicroSD-opslag.

Design
Het design van de TT-1533 is elegant en tegelijkertijd functioneel: een aluminium rand biedt bescherming en maakt de geïntegreerde glas display robuuster in het gebruik. Met behulp van het VESA 75 verbindings-mechanisme, kan het bedieningspaneel eenvoudig op het swing armsysteem worden gemonteerd waardoor een flexibele integratie in de machine of systeem topologie gegarandeerd is. Dimensies: 358 x 342 x 48 mm (W x H x D)

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven