Algemeen
MTMS 2015
Op de MTMS 2015 zijn er ook demo's van machines (foto: Invent Media)

De beurs MTMS (Materials Transformation & Machine Show) 2015 is uitgebreid met ‘Machineering’: machine engineering en componenten. De beurs wordt gehouden van 25 tot en met 27 maart 2015 in hal 5 van Brussels Expo.

MTMS 2015 brengt de technologie- en toeleveranciers voor de transformatie van metaal, kunststoffen en composieten samen onder één dak. De beurs zal plaatsvinden in Paleis 5 (of hal 5), met 15.000 m2 de grootste hal van Brussels Expo, waarin specifieke zones voor machinedemo’s worden gecreëerd.

Ook zal de nieuwe themabeurs Machineering worden geïntegreerd. Machineering staat voor machine technology, components & engineering. Volgens de organisatie wordt Machineering 2015 het Benelux trefpunt voor elke machinebouwer die op zoek is naar de nieuwste technologie en componenten voor productiemachines. Alle verantwoordelijken voor het ontwerpen, maken en installeren (integreren) van machines worden op Machineering uitgenodigd. Het speelt hierbij geen enkele rol in welke industrietak die machines gebruikt worden (textiel, metaal, hout, kunststof, voeding, chemie, elektronica etcetera).

MTMS 2015 en Machineering 2015 vormen een beursduo onder één dak, voor alle industriële opdrachtgevers, inkopers, CEO’s uit de maakindustrie, apparaten- en machinebouw. Ook voor alle verantwoordelijken voor de productie, engineering, onderzoek & ontwikkeling binnen de toelevering van onderdelen of de ver- en bewerking van industriële materialen is deze beurs op maat gesneden.

Toegang MTMS 2015

Ga voor meer informatie of voor een inschrijfformulier naar de website. De toegang is met voorregistratie gratis. Scholen zijn (onder voorwaarden) op 25 maart ook gratis welkom.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven