Algemeen

Micromo heet nu Faulhaber Micromo

Faulhaber Micromo
Het pand van Faulhaber Micromo in Clearwater, Florida (foto: Faulhaber).

De Faulhaber Group herstructureert haar Noord-Amerikaanse Operations Center om de groei te versnellen. Sinds vorige maand is MicroMo Electronics Inc. (Micromo) in Cleveland (Florida) officieel gereorganiseerd tot Faulhaber Micromo LLC en wordt het een volledig geïntegreerd onderdeel van de Faulhaber Drive Systems divisie van de Faulhaber Group.

De herstructurering onderstreept Faulhaber Micromo´s positie als leverancier van nauwkeurige mini-aandrijfsystemen in de Noord-Amerikaanse markt. De reorganisatie verzekert dat Faulhaber Micromo kan groeien als een Faulhaber-bedrijf dat al generaties tot de familie behoort. Faulhaber Micromo blijft eigendom van de familie Faulhaber, als 100% dochter van Faulhaber Drive Systems uit het nabij Stuttgart gelegen Schönaich.

Faulhaber Micromo wil op de Noord-Amerikaanse markt de klantervaring verder verbeteren door nog intensiever gebruik te maken van de van de capaciteiten van Faulhaber op het gebied van engineering-, ontwerp- en projectmanagement. De verandering in de organisatie wordt extra zichtbaar door de overgang van het Micromo merk naar het Faulhaber merk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven