Algemeen
MH Hydraulics Bosch rexroth
Het Certified Excellence certificaat is uitgereikt aan de heer Kraak, directie MH Hydraulics, door de heer Coppens, sales directeur Bosch Rexroth Nederland (foto: Bosch Rexroth)

Met ingang van 26 oktober 2020 mag MH Hydraulics zich officieel Certified Excellence Partner van Bosch Rexroth noemen. Op 11 december 2019 werd de intentieverklaring al getekend voor de certificering. Het afgelopen jaar heeft MH Hydraulics alle stappen op weg naar het gecertificeerde partnerschap succesvol doorlopen. Het certificeringsproces omvat verschillende fasen van voorselectie naar evaluatie en implementatie.

Vanaf heden is MH Hydraulics C.E. Service Partner van Rexroth, gespecialiseerd op het gebied van hydraulische plunjerpompen en motoren. Met deze unieke samenwerking heeft Rexroth naast haar eigen reparatiewerkplaatsen een landelijke dekking in Nederland met dezelfde gegarandeerde en vertrouwde kwaliteit.

Vakkundige reparaties

In combinatie met de andere Rexroth partners biedt MH Hydraulics gegarandeerde kwaliteit en hebben toegang tot de fabriek-afstelgegevens. Zij wordt regelmatig geaudit door Rexroth. Met hun grote voorraad originele onderdelen gecombineerd met kennis en kunde kunnen zij snel en vakkundig repareren voor een goede prijs.

Beide partijen hebben veel vertrouwen in de toekomst. Door deze samenwerking speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak voor een klantvriendelijke en kwalitatief goede oplossing voor de Nederlandse klanten van reparatie van pompen en motoren.

Sterk partnerlandschap

Met deze intensieve samenwerking zet Rexroth de volgende stap naar een sterk partnerlandschap met gegarandeerde Rexroth kwaliteit. Hiermee spelen beide partijen in op de vraag naar klantvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de Nederlandse markt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven