Algemeen

Marine & Offshore Automation event

Marine & Offshore Automation
FHI organiseert op 28 november het Marine & Offshore Automation Event (foto: FHI).

In de maritieme en offshore-wereld spelen allerlei krachten, die ook aan land spelen. Op zee en in de binnenvaart moeten uitdagingen echter ter plekke worden opgepakt en dat vraagt om een andere benadering. Er spelen allerlei algemene vragen, reden voor brancheoragnisatie FHI om het Marine & Offshore Automation event te organiseren. De behandelde materie is relevant voor een brede groep bedrijven: schepen, binnenvaart, olie- & gasplatforms, FPSO-vaartuigen en de olie- en gasindustrie in het algemeen.

Hoe voldoe je aan gewijzigde eisen van de klanten, recommended procedures, functional safety en regelgeving? Op welke manier is de techniek aan boord van een schip geregeld, om de continuïteit van de functies te garanderen? Hoe werkt de keten van industriële automatisering samen, om uiteindelijk het doel van de klant in het eindproduct te realiseren? De brancheorganisatie hopt tijdens het ééndaagse seminar deze vragen te beantwoorden.

Het programma van het Marine & Offshore Automation omvat zowel plenaire als parallelsessies. Het evenement wordt gehouden op 20 november bij FHI in Leusden. Inschrijving is gratis, maar u moet zich wel vooraf aanmelden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven