Algemeen

Machinelampen voor optimale belichting

Murrelektronik machinelampen

De machinelampen uit de serie Modlight Illumix van Murrelektronik zorgen voor optimale belichting van machines en installaties met onderhoudsvrije en lange levensduur dankzij LED-technologie in daglichtkwaliteit.

De lampen uit de Slim Line serie bieden door hun compacte uitvoering een solide oplossing voor toepassing in machines en installaties met beperkte ruimtecapaciteit. In de ruwe industriële omgeving zijn de lampen uit de Classic Line serie met hun aluminium behuizing en het 4 mm dikke geharde veiligheidsglas een geschikte lichtbron. Ze zijn daardoor ook geschikt voor gebruik in de traditionele machine- en installatiebouw.

IP69K machinelampen

Voor toepassing in de onmiddellijke werkomgeving waarbij veel direct contact is met koel- en smeermiddelen, is de Modlight Illumix Xtreme Line in beschermingsklasse IP69K een geschikte keuze. De lamp werkt ook onder subtropische omstandigheden met maximale temperaturen van 55°C en is hermetisch dicht.

De LED-technologie van de lampen zorgt voor een hoger rendement dan dat van halogeen buislampen. Ze leveren hetzelfde aantal lumen met een lichtopbrengst van 105 lm/W en een lager stroomverbruik. De LED-lampen bevatten geen lood of kwik en vormen daarom geen belasting voor het milieu.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven