Algemeen

Machevo en Easyfairs intensiveren partnerschap

overeenkomst Easyfairs en Machevo
De nieuwe samenwerkingsovereenkomst maakt deelname aan buitenlandse beurzen van Easyfairs aantrekkelijker voor Machevo-leden.

Leden van Machevo gaan nog meer profiteren van de samenwerking tussen hun brancheorganisatie en Easyfairs. Een nieuwe overeenkomst moet deelname aan buitenlandse beurzen nog aantrekkelijker maken. Dat blijkt uit de overeenkomst die Machevo en Easyfairs vorige week tijdens Solids en Pumps & Valves in Rotterdam hebben getekend.

Solids en Pumps & Valves zijn twee toonaangevende beurzen van Easyfairs met edities door heel Europa. Bij de editie in Rotterdam zaten zoals gebruikelijk veel Machevo-leden onder de deelnemers. Dat maakt duidelijk dat er van samenwerking al volop sprake is.

“Samen met Easyfairs bouwen we verder aan de community in de procesindustrie”, zegt Machevo-bestuurslid Robert-Jan Steegman. “Ook zetten we de schouders onder de exportsociëteit enbieden we Machevo-leden voordeel in de vorm van kortingen en landenpaviljoens op buitenlandse titels van Easyfairs.”

“Het motto van Easyfairs is ‘serving communities’ en dat is precies wat we met deze samenwerking willen bereiken”, zegt Bas van Gent, group event director van Easyfairs. “Door onze verbintenis met Machevo kunnen we het ledennetwerk helpen in de export. Het belangrijkste voor ons is het faciliteren van ontmoetingen. De service bij deelname aan buitenlandse beurzen past in dit plaatje.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven