Algemeen
Dashcam enquete
AT-aandrijftechniek.nl wil weten wat u als lezer wilt ontvangen en wat u bezighoudt. U kunt er een fraaie dashcam mee winnen (foto: Aandrijftechniek)

Website AT-aandrijftechniek.nl wil graag uw mening weten. Dit om u in de toekomst met de website nog beter te kunnen bedienen. Het invullen van de vragen kost maximaal 3 minuten. U kunt er een Super-HD dashcam mee winnen of een jaarabonnement op ons vakblad Aandrijftechniek.

De redactie van Aandrijftechniek voorziet technici in Nederland van het laatste technologienieuws op haar website en van interessante achtergrondartikelen over innovatieve (aandrijf)techniek in het vakblad. Aandrijftechniek is zakelijk en informatief en brengt onafhankelijke informatie over ontwerp, constructie, onderhoud en toepassing van componenten en (besturings-)systemen.

Het magazine bevat een interessante mix van nieuws, inhoudelijke vaktechniek, reportages en natuurlijk productinformatie. De teksten zijn kort, zakelijk, krachtig en staan boordevol relevante informatie. De techniek wordt vertaald naar de praktijk. Aandrijftechniek richt zich hierbij op de volledige breedte van het vakgebied zoals mechanische, hydraulische, elektrische en pneumatische aandrijftechniek binnen de industrie, bij mobiele machines, de robotica en engineering.

Onder de deelnemers aan de enquête verloten wij een dashcam (Super HD-kwaliteit, 140 graden beeldhoek en G sensor) en 10 jaarabonnementen op het vakblad Aandrijftechniek.

Doe hier mee aan de enquête. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven