Bericht
HMS Industrial Networks (vertegenwoordigd door Hescon) biedt een M-Bus oplossing waarmee communicatie tot stand is te brengen tussen M-Bus en elk industrieel netwerk. De oplossing bestaat uit een transparante M-Bus converter die de M-Bus signalen omzet naar RS232. Het tweede deel is een Anybus Communicator gateway die het RS232 signaal vertaalt naar de gekozen veldbus of het Industrial Ethernet netwerk.
 
De Anybus Communicator is te configureren met Windows gebaseerde software die bij levering is inbegrepen. Wanneer de configuratie eenmaal is gedaan voor één netwerk, is deze eenvoudig opnieuw te gebruiken om een verbinding tot stand te brengen met andere netwerken.
 
Optimalisatie energieverbruik
M-Bus is een veel gebruikte standaard voor meetapparatuur zoals elektriciteit-, gas- en watermeters. Het betreft een standaard voor het op afstand uitlezen van meettoestellen en wordt voornamelijk gebruikt in gebouwen. Door de gegevens van deze apparaten te verzamelen in een industrieel netwerk – het netwerk dat ook is verbonden met de productielijnen – kunnen fabriekseigenaren betere controle krijgen over hun totale energieverbruik en hun activiteiten beter stroomlijnen.
x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven