Algemeen
HBM T40MS test bench
De koppelmeetopnemer kan, dankzij de analoge en digitale interfaces, gemakkelijk in verschillende soorten testbanksystemen geïntegreerd worden (foto: HBM)

HBM, onderdeel van HBK, heeft een nieuwe koppelmeetflens, de T40MS, op de markt gebracht. De T40MS is een kosteneffectieve oplossing voor het meten en testen van elektrische aandrijvingen en transmissies.

De T40MS is geschikt voor highspeed metingen tot een toerental van 30.000 omw/min en heeft een meetbereik van 500 Nm, 1 kNm of 2 kNm. Dankzij het compacte en robuuste ontwerp is de koppelmeetopnemer niet alleen heel gebruiksvriendelijk, maar hij kan ook flexibel toegepast worden in omgevingen met weinig ruimte, zoals testbanken voor helikopter-componenten en verstelbare actuatoren.

Integratie testbanksystemen

De koppelmeetopnemer kan, dankzij de analoge en digitale interfaces, gemakkelijk in verschillende soorten testbanksystemen geïntegreerd worden. Mede dankzij de bewezen elektronica van de T40 koppelmeetflenzen, een nauwkeurigheidsklasse van 0.05, een uitstekende lineariteit en hysterese van slechts 0,03% kan de T40MS nauwkeurige en betrouwbare meetgegevens leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven