Algemeen

Jos Smeets neemt Pirtek Den Bosch over

vlnr. Welmoed Pals, office manager Pirtek Weert, Jos Smeets, Harald Overwater (Algemeen Directeur Pirtek Benelux) en Peter de Ru (directeur operations) (foto: Pirtek)

Per 1 januari 2020 is Pirtek Den Bosch overgenomen door Jos Smeets. Smeets is een bekende binnen de Pirtek formule, hij is sinds 2002 eigenaar van Pirtek Weert. Etiënne Monteny neemt na 21 jaar, waarvan 6 jaar als eigenaar van Pirtek Den Bosch, afscheid van de Pirtek formule.

Smeets is sinds 2002 de eigenaar van Pirtek Weert en zocht al enige tijd naar de mogelijkheid om een tweede vestiging over te nemen. Hij wil zijn 17 jaar ervaring gebruiken om beide vestigingen te versterken en door te laten groeien. Smeets ziet vooral kansen op het gebied van automatisering en communicatie om de dienstverlening van Pirtek te optimaliseren. Smeets kent alle facetten van het Pirtek ondernemerschap. Die mix van kennis en ervaring maakt het hem mogelijk om steeds weer combinaties te leggen en te innoveren.

Pilotproject SPOC

Recent is samen met Pirtek Benelux in het center van Pirtek Weert een zogenaamde SPOC (Single Point Of Communication) opgezet. Dit om aan de wens van een klant met grote volumes tegemoet te komen. Deze pilot mag inmiddels als succesvol worden beschouwd. Dit geeft aan dat communicatie en het afstemmen van de workflow met de klanten steeds belangrijker wordt.

Team Den Bosch

Het personeel van Pirtek Den Bosch is volledig overgenomen en zal op termijn worden uitgebreid. Het team bestaat uit vier mobiele servicemonteurs, een Center Manager en een CRM-medewerkster. De administratie zal centraal plaatsvinden vanuit het center van Pirtek Weert. De activiteiten blijven plaatsvinden vanuit het center aan de Siloweg 5 in Den Bosch.

Vanuit het hoofdkantoor Pirtek Benelux wordt enthousiast gereageerd op de komst van de bekende ‘nieuwe’ ondernemer, die veel ervaring en kennis meebrengt. Team Benelux bedankt Etiënne Monteny voor zijn jarenlange inzet en wenst Jos en zijn team succes toe!

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven