Algemeen

Ivo Willemsen directeur van Galvano Hengelo

Ivo Willemsen
Ivo Willemsen verruilt de hydrauliek voor de galvanotechniek (foto: Galvano Hengelo).

Ivo Willemsen is sinds 1 december de nieuwe algemeen directeur van Galvano Hengelo. Hij neemt hiermee de taken over van algemeen directeur Peter Bebseler. Technisch directeur Robin Smit zal zijn taken geleidelijk overdragen aan de technologen binnen het bedrijf. Beiden zullen zich na de overname van Galvano Hengelo door participatiemaatschappij Landwoud uit Dedemsvaart minder op de voorgrond gaan bewegen.

Na het afronden van zijn studie Landbouwtechniek aan de Landbouwuniversiteit in 1996 heeft Ivo Willemsen diverse technische, commerciële en leidinggevende functies vervuld bij Kramp, Parker Hannifin, Royal Reesink en Hoopman Machines. Ook was hij jarenlang voorzitter van Vereniging Platform Hydrauliek en dagvoorzitter van hydraulieksymposia.

Volgens Bebseler is Willemsen met overtuiging en enthousiasme benoemd. “Het vinden van een goede opvolging is geen eenvoudige opgave, maar Ivo is iemand met een duidelijke visie, een verbinder en bovendien iemand die zeer gemotiveerd, betrokken en daadkrachtig is.”

Willemsen zelf ziet deze nieuwe functie als een hele mooie uitdaging waar hij al zijn opgedane kennis en ervaring zal gaan toepassen om Galvano Hengelo als toonaangevende speler in galvanische oppervlaktebehandelingen commercieel verder uit te bouwen en op de kaart te zetten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven