Algemeen

Intertech distributeur voor Datum Electronics

Datum Electronics
Intertech in Zeewolde is distributeur geworden van Datum Electronics koppel- en vermogensmeetoplossingen (foto: Datum Electronics).

Intertech in Zeewolde heeft een overeenkomst gesloten als distributeur met Datum Electronics. Dit op het Isle of Wight gevestigde bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoop krachtmeetoplossingen zoals koppensensoren, koppeltransducers, koppelsmeters, vermogensmeters voor scheepsassen, load cells, versterkers, sensoren voor aftrakassen en bewakingssystemen voor windmolens.

De koppelmeters van Datum Elecgtronics worden gebruikt op schroefassen om op elk moment gegevens over de prestaties van schepen te meten. Dit omvat vermogen aan de as, koppel en toerental. De systemen kunnen ook op uur-, dag-, maand of jaarbasis historische data vergelijken. Ze zijn modulir en flexibel op assen te monteren en kunnen worden geïnstalleerd met minimale verstoring van andere on-board systemen.

Datum Electronics verwierf onlangs een groot contract van Oldendorff Carriers in Duitsland (rederij van bulktransportschepen) om diens vloot achteraf uit te rusten met zijn meetsystemen voor asvermogens. Behalve dat de Engelse onderneming de koppelmeterse voor het asvermogen levert, zal het ook verantwoordelijk zijn voor het installeren van de koppelmeetsystemen op de schepen en voor het trainen van de bemanning.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven