Algemeen

Industriële PoE-switches van Phoenix Contact

Phoenix Contact PoE-switches
De nieuwe Power over Ethernet-switches vereenvoudigen de installatie van Ethernet-apparaten in het netwerk

Phoenix Contact breidt het aanbod Power over Ethernet (PoE) switches uit met nieuwe unmanaged en managed switches. De PoE-switches zijn geschikt voor toepassing onder ruwe omgevingsomstandigheden zoals videobewaking en automatisering van machines en gebouwen. Ze zijn compatibel met alle op de markt beschikbare apparaten volgens IEEE 802.3at (PoE+).

De Unmanaged PoE-switches van de 1000-serie bieden een breed temperatuurbereik en Full Gigabit-poorten. Daarnaast ondersteunen ze Jumbo Frames en bewaken ze afzonderlijke poorten met betrekking tot onderbrekingen in de verbinding. Dankzij het PoE-vermogensbudget van 30 W per poort en varianten met SFP-glasvezelpoorten zijn de voor PoE geschikte eindapparaten flexibel en zonder configuratiewerkzaamheden aan te sluiten.

PoE-switches

Als voorbereiding op de nieuwe IEEE 802.3bt-standaard beschikken Managed PoE-switches van de 4000-serie over een groot PoE-vermogensbudget van 60 W per poort. Andere voordelen zijn Gigabit-SFP-poorten en nieuwe configuratiemogelijkheden.

Door scheduling is een in de tijd nauwkeurige activering van de PoE-functionaliteit mogelijk voor het reduceren van dataverkeer en stroomverbruik. Met de Watchdog-functie wordt de verbindingsstatus met het eindapparaat gecontroleerd. Tijdens een storing wordt dit automatisch opnieuw gestart of uitgeschakeld.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven