Algemeen

IJssel neemt Solinas Benelux over

IJssel neemt Solinas over
Solinas Benelux is kennisleider op het gebied van smering en proactief machineonderhoud. Het bedrijf verkoopt apparatuur en verzorgt opleidingen op dit gebied (foto: Solinas).

IJssel BV neemt per 1 januari 2018 Solinas Benelux BV over. IJssel is specialist op het gebied van Smart Industry. Het vergroot de concurrentiekracht van bedrijven door productieprocessen te optimaliseren. Solinas is specialist in de markt van strategische lubrication. De kennis en ervaring van het bedrijf is een waardevolle aanvulling op de expertise van IJssel. Die biedt haar klanten in partnerships innovatieve diensten aan op het gebied van Smart Industry.

Door de overname verwacht IJssel innovaties bij klanten sneller te kunnen doorvoeren. Solinas Benelux is kennisleider op het gebied van lubrication en proactief machineonderhoud. Het bedrijf verkoopt apparatuur op dit gebied en verzorgt opleidingen.

IJssel nam eerder Oliveira Proactive Maintenance over en verbreedt nu met Solinas haar kennis op het gebied van voorspellend onderhoud. Solinas werkt onder andere met moderne filtertechnieken en infraroodmeting en experimenteert met sensortechnologie.

Strategische inzet van lubrication leidt voor bedrijven tot een hogere uptime en een lagere total cost van onderhoud. IJssel wil zijn klanten totaal ontzorgen, ook op dit gebied. In die filosofie past deze overname.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven