Algemeen

Igus start met 2019 motion plastics tour (video)

Igus motion plastics tour
De Igus roadshow bezoekt klanten op locatie met innovatieve producten op het gebied van kabelrups- en (glij)lagertechniek. (foto: Igus)

Tijdens de motion plastics tour bezoekt de mobiele beursstand van Igus bedrijven op locatie. De ‘line-up’ omvat het laatste nieuws op alle gebieden van motion plastics. De bezoekers van de pop-up beursstand kunnen de producten die zijn gemaakt van high-performance polymeren aanraken. Maar ze kunnen zichzelf ook helemaal onderdompelen in de wereld van motion plastics.

Medewerkers van Igus demonstreren de nieuwe producten in een rechtstreekse ontmoeting op locatie, bespreken de verschillende toepassingsmogelijkheden en kunnen individueel het meest geschikte product voor de betreffende toepassing selecteren.

De pop-up stand met een oppervlak van 50 m2 geeft bezoekers de kans om laagdrempelig kennis te maken met de voordelen van de Igus high-performance kunststoffen. Het programma gaat van kabelrupsen, kabels en glij-, kogel- of lineaire lagers tot low-cost automatisering, 3D-printen en smart plastics (industrie 4.0). Via een virtual reality bril kunnen bezoekers ook de Igus productielocatie in Keulen Porz-Lind of het 3.800 m2 grote testlaboratorium ‘bezoeken’.

Motion plastics tour

Het regelen van een bezoek van de Igus roadshow bij uw bedrijf is eenvoudig. Via een speciale webpagina kan een voorkeursdatum worden afgesproken. De beursstand kan op de afgesproken datum binnen een uur worden opgezet in een hal of op het nabijgelegen buitenterrein. Zonder de files en drukte van een beurs hebben alle geïnteresseerde medewerkers de kans de beursstand te bezoeken op een moment dat het hun uitkomt.

Sinds medio april wordt tijdens de tour een selectie van 120 nieuwe producten getoond, die Igus eerder presenteerde tijdens de Hannover Messe. Dit is onder andere de nieuwe CFRobot8 plus buskabel met dubbele torsiehoek (+/- 360°/m) en een gegarandeerde levensduur van 36 maanden. Verder toont Igus het nieuwe smeermiddel- en onderhoudsvrije heavy-duty Iglidur Q2E lager en het intelligente en verwisselbare drylin W lager. De laatste waarschuwt tijdig voor een storing en vergroot de bedrijfszekerheid van de installatie.

Onderstaande video toont hoe de mobiele Igus beurs in zijn werk gaat.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven