Algemeen
HBM weegindicator
De WTX110-D kan worden gecombineerd met de digitale load cells van HBK, zodat gebruikers een complete, ijkwaardige weegoplossing tot hun beschikking hebben. (foto: HBK)

Hottinger Brüel & Kjær (HBK) heeft de WTX-serie uitgebreid met een nieuwe gebruiksvriendelijke weegindicator voor digitale load cells. De WTX110-D heeft een roestvast stalen behuizing en voldoet aan IP69K, waardoor de weegterminal bestand is tegen vuil, vocht en reinigingsmiddelen.

Dankzij deze robuuste uitvoering kan de weegindicator zelfs in de ruwste omgevingen gebruikt worden. De weegterminal is geschikt voor gebruik in weegbruggen voor vrachtwagens of siloweegschalen, maar kan ook gebruikt worden in ruimtes met strenge hygiëne-eisen in de voedingsmiddelenindustrie, de chemie en de farmaceutische industrie.

Weegindicator

Gebruikers kunnen maximaal 32 digitale loadcells aan de WTX110-D aansluiten. De terminal is leverbaar in een tafelbehuizing, die ook aan de wand kan worden gemonteerd of als uitvoering voor paneelinbouw. Dankzij een hoogwaardig 4,3-inch TFT-kleurendisplay, gebruiksvriendelijke softkeys en de mogelijkheid voor configuratie en monitoring via een webinterface of een mobiele app zijn de WTX-terminals veel makkelijker in gebruik dan de meeste conventionele weegindicatoren.

Als onderdeel van de WTX-serie van HBK kan de WTX110-D gecombineerd worden met de digitale load cells van HBK, zodat gebruikers een complete, ijkwaardige weegoplossing tot hun beschikking hebben.

HBK

Hottinger, Brüel & Kjær is de moedermaatschappij van HBM Test and Measurement en Brüel & Kjær Sound and Vibration. Het bedrijf is onderdeel van Spectris, dat gevestigd is in Groot-Brittanniё. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 1,5 miljard Britse Pond en biedt wereldwijd werk aan ongeveer 9800 personeelsleden. Hottinger Brüel & Kjær Benelux is gevestigd in Waalwijk.

HBM (Hottinger Baldwin Messtechnik) in Duitsland is specialist op het gebied van test- en meetapparatuur. Het productportfolio omvat oplossingen voor de complete meetketen; zowel voor virtuele als fysieke tests. HBM heeft productielocaties in Duitsland, de USA, China en Portugal en is aanwezig in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven