Algemeen
De actie die Hydrauliektraining.nl begin vorige week is gestart voor het gratis gebruik van de module Cilinders is een groot succes gebleken (foto: Paul Quaedvlieg)

Een week geleden kondigde Peter Albers, drijvende kracht achter Hydrauliektraining.nl, aan dat er speciaal voor de thuiswerkers nu de module over hydraulische cilinders gratis kan worden gevolgd. “Binnen 24 uur stond de teller op 100 gebruikers, nu na één week staat de teller op 225 nieuwe gebruikers.”

De actie die Hydrauliektraining.nl begin vorige week is gestart voor het gratis gebruik van de module Cilinders is een groot succes gebleken. Albers: “Wij zijn zeer verrast door dit hoge aantal. Eigenlijk zeer fijn om vast te stellen dat er zoveel behoefte is aan kennis van Hydrauliek. Kennis die alleen maar meer bijdraagt over het juist toepassen en gebruiken van hydraulisch aangedreven equipement. Wij van onze kant zijn tevreden dat we daaraan hebben kunnen bijdragen, zeker in de huidige maatschappelijke situatie.”

Tot en met 30 april 2020

De module Cilinders van de beschikbare hydrauliek trainingen is tot en met 30 april 2020 geheel gratis te bestellen in de bestel-omgeving van de webshop van Hydrauliektraining.nl. Bestellen gaat heel eenvoudig. Nadat bij module Cilinders de ‘BESTEL’ knop wordt gebruikt kan als 100% kortingscode ‘Cylindertraining’ worden ingevuld.

PDF naslagwerk

Vervolgens kan de gebruiker, na het afronden van de klantgegevens onder ‘Trainingsaanbod’ de training Cylinders gaan gebruiken. Het gebruiken beperkt zich niet tot eind april. De gebruiker kan nu twee jaar lang inloggen met zijn eigen gegevens en de training volgen.

Deze week is er overigens nog weer een nieuw element toegevoegd aan deze module. Alle gebruikers kunnen nu als pdf een schriftelijk naslagwerk downloaden. “Zo heb je als enthousiaste gebruiker een makkelijk te hanteren nuttig extra document.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven