Algemeen

Goed 2017 en verhuizing voor Boge Kompressoren

verhuizing Boge Kompressoren
Boge Kompressoren heeft op 1 december een gloednieuw bedrijfspand in Uitgeest betrokken (foto: Boge).

Boge Kompressoren BV heeft 2017 goed afgesloten. Het bedrijf heeft de afgelopen twee jaar haar omzet weten te verdubbelen. Door deze forse groei is het aantal medewerkers binnen het bedrijf flink gestegen. Daarom was een verhuizing noodzakelijk en opereert het bedrijf sinds 1 december vanuit een gloednieuw bedrijfspand in Uitgeest.

Volgens country manager Ronald Engberts is de forse groei te verklaren aan de hand van een aantal factoren. “Allereerst doordat Boge marktaandeel wint en omdat we goed inspelen op Industrie 4.0. Met de introductie van de High Speed Turbo-compressor in Nederland ontstond een mooie ontwikkeling binnen de branche. Daarbij hebben we het afgelopen jaar een aantal prestigieuze projecten aan ons klantenbestand toe mogen voegen.”

Zo installeerde het bedrijf vorig jaar drie compressoren in de centrale banketbakkerij van Hema in Almere. Enkele maanden later kreeg Boge opdracht om High Speed Turbo-compressoren te plaatsen bij DAF. Verder werd de samenwerking met Dräger in de medische wereld uitgebreid. Ook heeft de onderneming bij grote bedrijven als energiecentrale BMC Moerdijk en Bottelarij Het Hunzedal projecten uitgevoerd. Voor 2018 staan er opnieuw de nodige projecten op de planning.

Verhuizing

Omdat Boge door de snelle groei uit de jas groeide, werden de bestaande locaties in Amersfoort en Zaandam per 1 december 2017 samenbracht in Uitgeest. Voor dit pand was snel gekozen. Een groot deel van de klanten bevindt zich in deze regio, dus op deze manier kan Boge hen nog sneller van dienst zijn. Vanaf deze locatie hoopt men de komende jaren door te groeien.

Mede dankzij acht dealers die de lokale markt bedienen en ondersteunen en een groot netwerk aan servicemonteurs, biedt Boge landelijke dekking. Op elke gewenste locatie kunnen ze aldus voor een oplossingzorgen . Ook buiten kantooruren en op zon- en feestdagen staan servicemonteurs ter beschikking.

Boge Nederland is nu gevestigd aan de Westerwerf 24, 1911 JA  Uitgeest. Het bedrijf is telefonisch te bereiken via (0251) 652434, per e-mail via nl@boge.com.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven