Algemeen

FullFact naar Brainport Industries Campus

FullFact naar BIC
Max Marinissen (links) en Ferdinand Gremmen (directeur SDK Vastgoed) op de in aanbouw zijnde campus (foto: Brams Saeys).

FullFact uit ‘s-Hertogenbosch neemt op 1 september 2019 haar intrek op de Brainport Industries Campus (BIC). De producent van software waarmee bedrijven de productiviteit van hun machinepark kunnen vergroten, verhuist daarmee naar het  gezicht van de hightech maakindustrie.

Managing director Max Marinissen gelooft in het concept van de campus. “Hier komt een groot aantal innovators met focus op de maakindustrie samen. We verwachten dat deze samenwerkingsvorm voor veel exposure zorgt en bijdraagt aan de positionering van FullFact als leverancier van innovatieve oplossingen in de maakindustrie.”

FullFact

FullFact levert de zogenaamde OEE Toolkit (Overall Equipment Effectiveness), een softwareprogramma waarmee productiebedrijven de rendementen en productieverliezen van hun lijnen inzichtelijk kunnen maken. De onderneming betrekt met haar vijftien medewerkers 200 m2 in het Atrium. Marinissen kijkt niet alleen uit naar de samenwerking met talent van de op de cmpus gevestigde opleidingen. “Het is een goede omgeving om in te werken; de omgeving ademt innovatie en maakindustrie. Met de daar gevestigde bedrijven kunnen we gezamenlijk meer bereiken.”

Brainport Industries Campus

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 ha, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Elk gebouw beschikt over gedeelde faciliteiten en kan telkens worden aangepast aan de veranderende eisen van gebruikers. Grenzen tussen bedrijven verdwijnen daardoor en dat maakt nieuwe samenwerkingsmodellen mogelijk.

De ambitie is om de campus tot een internationale showcase te laten uitgroeien die de kracht van de toeleverketen in de regio versterkt. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC. Het is een samenwerking met de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven