Algemeen

Met een bezoekersaantal van 22.147 is de vakbeurs World of Technology & Science beter bezocht dan de editie in 2016. Toen kwamen 21.384 bezoekers naar Utrecht. De sfeer bij de exposanten was wisselend. Sommige bedrijven hadden goede gesprekken en deden goede zaken, anderen klaagden dat vooral de middaguren soms stilletjes waren. Desondanks werd de beurs met een 7,6 goed gewaardeerd.

Aandrijftechniek richtte zich vooral op de World of Motion & Drives en de World of Automation, welke zich in hal 10 en hal 11 van de Jaarbeurs bevonden. Vooral in hal 11 was het regelmatig goed druk. Blijkbaar speelt Industrie 4.0 een grote aantrekkende rol op de bezoekers. Maar ook in hal 10 konden exposanten rekenen op goede gesprekken.

De minste dagen qua aantallen bezoekers waren de vrijdag en de dinsdag, het drukst was het op donderdag. Ook de seminars werden goed bezocht. Vooral het seminar ‘Wat moet ik nu doen voor een energie-efficiënte fabriek in 2028’ op de woensdag deed het erg goed. Sowieso werd alles op de beurs wat met energiebesparing of smart industry van doen had goed bezocht. Diverse exposanten hadden daar ook goed op ingespeeld.

De FEDA lounge werd ook regelmatig goed bezocht. Vooral tijdens de presentaties van de studententeams (Connecting Mechanical Drives), het 40-jarig bestaan van de FEDA en de uitreiking van de Young Professional Award 2018 was de FEDA lounge zelfs meer dan goed bezocht. De redactie van Aandrijftechniek maakte een fotoreportage welke een goed beeld geeft van wat er allemaal in Utrecht te zien was. En beeld zegt meer dan 1000 woorden.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven