Algemeen

Flowsensor van SMC voor groot luchtdebiet

SMC flowsensor
De flowsensor PF3A7#H van SMC bestrijkt een breed meetgebied (foto: SMC).

De nieuwste digitale flowsensor in het SMC assortiment, de PF3A7#H, bewaakt het persluchtverbruik van de hoofdleiding in een verhouding van 100:1. Deze flowsensor bestrijkt daardoor een breed meetgebied. Het scherm is duidelijk afleesbaar wat van belang is voor het bewaken van de hoofdleiding, een aftakking of specifieke apparatuur.

Met de flowratio van 100:1, de verhouding tussen het volle schaalbereik en het minimale meetpunt, kan de PF3A7#H zowel lekken detecteren als het persluchtverbruik van de hoofdleiding monitoren.

Flowsensor

De weergave van de informatie bevindt zich in het hart van de flowsensor. Het scherm informeert in drie kleuren, beschikt over een boven- en onder display en is in stappen van 90° draaibaar. Machineoperators kunnen de schakeluitgang instellen, terwijl ze de gemeten waarde controleren.

De analoge uitgang geeft gedetailleerde informatie over de actuele prestaties van een applicatie. Bovendien kan de externe ingang de geaccumuleerde-, piek- en laagste waarden resetten zonder dat hiervoor een handeling noodzakelijk is.

De PF3A7#H is duurzaam doordat de behuizing is gemaakt van een aluminiumlegering. De omloopconstructie beperkt de hoeveelheid vochtige lucht en deeltjes die de flowsensor tegenkomt. Dit bevordert de levensduur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven