Algemeen

Festo opent Experience Centre in Delft

Fersto Experience Centre
In het Experience Centre kunnen klanten buiten de afgesproken kaders denken en ideeën voor de toekomst ontwikkelen (foto: Festo).

Eind oktober heeft Festo in Delft het Experience Centre geopend. Dat gebeurde onder toeziend oog van circa tachtig aanwezige klanten, relaties en leden van branchevereniging HighTechNL. In het Experience Centre brengt de onderneming de nieuwste producten en innovaties voor de industriële automatisering en het technisch onderwijs samen in een centrum waar de grenzen van de techniek worden opgezocht. De officiële opening gebeurde door burgemeester Marja van Bijsterveldt

De experience begint in het Future Learning Lab. Hier bevindt zich de fabriek van de toekomst, de CP Factory. De CP Factory is een lesopstelling voor het onderwijs, maar ook productiebedrijven uit de industrie kunnen hiermee ervaren hoe de eerste stappen naar digitalisering gezet kunnen worden. Dit eerste exemplaar op de Nederlandse markt leert hoe Smart Industry werkt. De fabriekslijn van de toekomst is een volledig geautomatiseerde en flexibele assemblagelijn.

Experience Centre

Het Experience Centre herbergt diverse dynamische displays/opstellingen die oplossingen uit de industrie op interactieve wijze tot leven laten komen. Klanten kunnen met hun engineers samen ‘sleutelen’ aan applicaties die zij met Festo in hun machines kunnen opnemen. Deze vorm van samenwerken kan zowel Festo als de klanten succesvoller maken. Door middel van virtual reality is het mogelijk om letterlijk ‘in’ de applicaties van het wereldwijde klantportfolio te stappen.

Festo biedt klanten de mogelijkheid om de voor hen bedachte oplossing te testen, ervaren én de grenzen ervan op te zoeken voordat die geproduceerd hebben. In het Experience Centre worden klanten uitgenodigd om buiten de afgesproken kaders te denken en om ideeën voor de toekomst te ontwikkelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven