Algemeen

Faulhaber opent vestiging in Polen

Faulhaber Polska team, v.l.n.r. Rolf Schmideder (Area Sales Manager), Krzysztof Pietrzak (Area Sales Manager Polska) , Konrad Marcioha (Customer Service), Marcus Remmel (Managing Director)

Vanaf 1 november 2016 worden alle producten en services van FAULHABER Drive Systems in Polen gedistribueerd via een eigen vestiging: FAULHABER Polska. Het nieuwe bedrijf bevindt zich in Poznan met daarbij ondersteuning van een verkoopkantoor vlakbij Katowice in het zuiden van Polen.

Marcus Remmel, Head of Sales Faulhaber Drive Systems is tevens Managing Director van Faulhaber Polska. “We kunnen nu de Poolse markt direct vanuit een lokale vestiging bedienen. Polen is een groeimarkt die wij willen voorzien van een professionele technische en commerciële ondersteuning. Er zijn inmiddels veel belangrijke producenten die met een eigen R&D afdeling interessante projecten en nieuwe producten ontwikkelen. Wij kunnen deze klanten voorzien van gedetailleerde applicatiekennis, snel reageren op bepaalde wensen en direct producten leveren aan de eindklanten.”

Faulhaber is een toonaangevend aanbieder van high-tech miniatuur- en microaandrijvingen. Van de krachtige DC-motor met een continukoppel van 200 mNm tot aan de delicate microaandrijving met een buitendiameter van 1,9 mm, te combineren met afgestemde precisietransmissies, encoders, lineaire componenten en besturingen, heeft Faulhaber het omvangrijkste portfolio aan innovatieve miniatuur- en microaandrijfsystemen dat wereldwijd bij één leverancier verkrijgbaar is.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven