Algemeen

Faulhaber brengt catalogus 2020 – 2021 uit

De catalogus 2020 - 2021 van Faulhaber is leverbaar in print, als PDF en als e-Paper. (foto: Faulhaber)

In zijn nieuwe catalogus voor 2020 – 2021 presenteert Faulhaber op ruim 650 pagina’s zijn geavanceerde miniatuur- en micro-aandrijftechnologie. Volgens de specialist van kleine aandrijvingen is dit het meest volledige portfolio dat wereldwijd bij één leverancier te krijgen is. De catalogus is ook beschikbaar in elektronisch formaat als ePaper of PDF.

Een aandrijfsysteem van Faulhaber is meer dan de simpele som der delen. Als technische ontwikkelaars producten van het merk combineren, gaat de algehele performance van het systeem omhoog. Dit is het gevolg van het principe van perfecte optimalisatie van parameters en interfaces voor compacte, geïntegreerde aandrijfoplossingen die betrouwbare kracht leveren. De catalogus is op de website van Faulhaber beschikbaar in het Duits, Engels, Frans, Chinees en Japans.

Catalogus en on-line selectietools

Op zijn website biedt het merk uit Schönaich (bij Stuttgart) ook een productselectie en een selectietool (Faulhaber Aandrijvingsselectie) aan. Deze geven de engineer alle informatie die hij nodig heeft voor zijn aandrijvingsvraagstuk. Daarmee is de gewenste informatie altijd en overal digitaal beschikbaar: op zijn bedrijf, thuis (actueel in deze tijd) en onderweg.

De Faulhaber Aandrijvingsselectie helpt engineers om binnen enkele klikken het juiste aandrijfsysteem te bepalen voor hun toepassing. Ze selecteren hiertoe het soort taak dat de aandrijving moet uitvoeren, waarna hij of zij de parameters voor belasting, toerental en koppel invult. De engineer krijgt direct een selectie geschikte producten en productcombinaties met alle bijbehorende technische specificaties.

Nauwkeurige miniatuuraandrijvingen

Faulhaber is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en inzetten van nauwkeurige miniatuuraandrijvingssystemen, servocomponenten en aandrijfelektronica tot 200 W uitgangsvermogen. Hierbij hoort naast het uitvoeren van klantspecifieke totaaloplossingen ook een uitgebreid aanbod aan standaardproducten zoals borstelloze motoren, DC-minituurmotoren, stappenmotoren, encoders en motion controllers.

De producten worden toegepast in complexe toepassingsgebieden zoals medische technologie, fabrieksautomatisering, precisie-optica, telecommunicatie, lucht- en ruimtevaart en robotica. Het portfolio omvat meer dan 25 miljoen mogelijkheden om voor elke toepassing een optimaal aandrijfsysteem samen te stellen. De modulaire technologie is tevens de basis voor aanpassingen waarmee het bedrijf op klantenwensen speciale uitvoeringen kan ontwikkelen. Het bedrijf heeft een Benelux-vestiging op de High Tech Campus in Eindhoven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven