Algemeen
Exor Hiflex JSmart
De Exor JSmart HMI is niet gebonden aan plaatsing in een installatiekast (foto's: Exor)

De Exor JSmart, in Nederland vertegenwoordigd door Hiflex, is ontworpen om een HMI te plaatsen op de beste locatie van de installatie en op de plek voor de beste ergonomie van de operator. Dit betekent in de praktijk dat de HMI niet gebonden is aan een installatiekast. De JSmart is zo ontworpen dat hij geen extra behuizing nodig heeft. Het slanke en stijlvolle design maakt het voor zowel de gebruiker als de engineer prettig om mee te werken.

De toegepaste Power over Ethernet (PoE) technologie biedt de mogelijkheid om zowel de communicatie als de voeding over één enkele kabel te combineren. Daarmee adopteert Exor met de JSmart de laatste trends in ethernet technologie. De standaard aanwezige templates van meer dan 30 ethernetprotocollen, helpen om dit bedienpaneel makkelijk te integreren in bijna iedere architectuur.

Onafhankelijkheid van de locatie

Bij het ontwerp van de installatiekast hoeft geen rekening meer gehouden te worden met het bedienscherm en de ergonomie van de bediening. Dit kan bijvoorbeeld het compact bouwen van een machine bevorderen. Door de Vesa adapter is montage geschikt voor Vesa maat: FDMI MIS-D 75x75mm, waardoor er ruime keuze is uit de op de markt aanwezige monitor armen van verschillende merken.

Hiflex JSmart accessoires.

Wi-Fi modem

De geïntegreerde Wi-Fi zorgt ervoor dat de HMI als Gateway kan fungeren naar het bedrijfsnetwerk. Zodoende is op eenvoudige wijze de data van de machine te ontsluiten. Dit kan overigens ook in combinatie met de Corvina Cloud. De Wi-Fi maakt het tevens mogelijk om de HMI draadloos te programmeren of HMI over te nemen op een tablet of smartphone waarop dezelfde pagina’s kunnen worden weergegeven.

IP67 beschermklasse

De Exor JSmart is geschikt voor een stoffige omgeving en spuitwater waardoor montage dicht bij de werkplek mogelijk is. Omdat de gehele behuizing IP67 is uitgevoerd zijn geen extra behuizingen nodig, zodoende blijft het design slank en licht. Het resultaat is niet alleen stijlvol, maar ook goed hanteerbaar. Dit bespaart kosten en komt het algehele design van een machine ten goede.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven