Algemeen

Escha nieuwe toeleverancier forTop

Escha heeft een uitgebreid portfolio met hoogwaardige en betrouwbare round connectors en maatoplossingen (foto: Escha)

De Duitse connector- en behuizingfabrikant Escha is een nieuwe toeleverancier voor forTop automation & energy control in Zwartsluis. Escha ontwikkelt al ruim dertig jaar oplossingen voor de automatiseringstechniek en de machine- en installatiebouw. forTop vermarkt het gehele productportfolio van Escha, zowel de standaardoplossingen als de custom-made producten.

Ton Kanters, directeur van forTop is overtuigd van de nieuwe samenwerking: “Met Escha halen we een merk in huis dat ons productportfolio op de juiste plek in de markt aanvult. Veel van onze klanten zijn regelmatig op zoek naar individuele connectiviteit voor hun specifieke toepassingen. Escha heeft een uitgebreid portfolio met hoogwaardige en betrouwbare round connectors en maatoplossingen die een perfecte aanvulling zijn op het aanbod. We kijken er naar uit onze klanten te bedienen met de producten van Escha.”

Ralf Rodert, Sales Manager bij Escha: “We zijn blij met forTop als sales partner voor Nederland. Het is een bedrijf met dezelfde kernwaarden als Escha: enthousiasme voor techniek, focus op hoogwaardige producten en oplossingen en veel nadruk op details.” Hij voegt eraan toe: “forTop is al zestien jaar actief in de Nederlandse markt, heeft een groot netwerk én beschikt over relevante ervaring in de industrie. Samen met forTop zijn we van plan de aanwezigheid van Escha op de Nederlandse markt te vergroten en nieuwe markten te veroveren.” Het gehele Escha productprogramma, waaronder standaard connectiviteit en maatoplossingen, is vanaf nu beschikbaar.

Al meer dan dertig jaar ontwikkelt Escha connectoren en behuizingen voor de automatiseringstechniek en de machine- en installatiebouw. Door de kracht in ontwikkeling en fabricage, is Escha in staat op een dagelijkse basis op maat gemaakte klantspecifieke oplossingen te produceren. De fabrikant biedt haar producten en diensten aan door middel van eigen verkoop en een wereldwijd netwerk van salespartners. Met productielocaties in Duitsland, Tsjechië en China, alsmede een licentie-productie in de USA en Mexico, staat het bedrijf garant voor hoge beschikbaarheid en constante kwaliteit.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven