Algemeen
Coen Waltman (Eltrex Motion) en Holger Liedermann (Berghof Automation GmbH) (Foto Eltrex Motion)

Berghof Automation heeft Eltrex Motion benoemd tot preferred supplier distributiepartner voor de gehele Benelux. Klanten van beide bedrijven in Nederland, België en Luxemburg hebben nu één centraal aanspreekpunt voor al hun vragen en de levering van de producten van Berghof.

De intensivering van de samenwerking past in de strategie van Eltrex Motion om totaaloplossingen te bieden op het gebied van aandrijf- en positioneertechniek. Het portfolio van het bedrijf uit Breda bestaat onder andere uit diverse elektromotoren, drives/controllers, spindels en vele andere mechanische componenten voor de apparaten en machinebouw.

Berghof Automation voegt een belangrijke laag van controle en visualisatie toe aan het brede aanbod van Eltrex Motion. De divisie van de Duitse Berghof Group biedt onder andere PLC- en ESR-controleoplossingen, industriële pc’s, ethernet-terminals, ook voor toepassingen onder zware omstandigheden.

Totaaloplossingen

Door de samenwerking met Berghof beschikt Eltrex Motion nu over een compleet assortiment van producten van HMI tot draaiende as. Die combinatie is samen met de kennis van Eltrex Motion belangrijk om klanten totaaloplossingen te bieden. Dit kan variëren van applicaties met een enkele as, tot gehele complexe contouringapplicaties.

“Niet alleen willen wij op het gebied van motion control de partner bij uitstek worden voor onze klanten, ook willen we een totale oplossing kunnen bieden voor de aansturing van een machine”, zegt Coen Waltman, general manager van Eltrex Motion. “Met Berghof in ons productportfolio is dit nu mogelijk. We zijn dan ook zeer verheugd over de uitbreiding van onze samenwerking met Berghof en het wederzijds vertrouwen dat hieruit spreekt.”

“Met Eltrex Motion hebben we een kundige en betrouwbare partner gevonden voor de distributie en integratie van onze systemen in de Benelux”, reageert Holger Liedermann, hoofd Sales and Marketing – Industry bij Berghof Automation GmbH. “Met de technische knowhow en slagkracht van Eltrex Motion kunnen we in de Benelux samen een leidende positie innemen op het gebied van aandrijftechniek in de ruimste zin van het woord. Samen zijn wij klaar voor de toekomst.” Bezoek de website van Eltrex Motion voor meer informatie over de samenwerking met Berghof Automation.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven