Algemeen

Elma vernieuwt directieteam

nieuw directieteam Elma
Sinds 1 december zijn Dick Varel (l) en Tymon Fietjé (r) respectievelijk directeur en general manager van Elma. (foto: Elma)

Sinds 1 december heeft Elma in Soesterberg een nieuw directieteam. Na de verkoop van het bedrijf aan Hydac eerder dit jaar, heeft een aantal mensen van functie gewisseld. Dit heeft ook zijn impact gehad op de samenstelling van de bedrijfsleiding.

Dick Varel (links op foto) blijft directeur van Elma. Hij behartigt in die hoedanigheid de commerciële belangen van het bedrijf. Net zoals de afgelopen jaren blijft hij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties van met name Elma Systems. Naast zijn rol als directeur van Elma is Dick Varel ook directeur bij Elro in Roemenië.

Nieuw binnen het directieteam is Tymon Fietjé. Tot voor kort was Fietjé manager van de engineeringsafdeling binnen Elma Systems. Per 1 december heeft hij ook de algemene leiding van het complete bedrijf gekregen. Als general manager gaat Fietjé er onder andere voor zorgen dat alle bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden zodat Elma als team slagvaardig en concurrerend haar technische oplossingen kan blijven aanbieden.

Oud technisch directeur Teunis van Vulpen blijft bij de organisatie betrokken als technisch adviseur en beheerder van een aantal bestaande relaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven