Bericht

De nieuwe GDM connectoren van Hirschmann (vertegenwoordigd door Belden) kunnen worden gebruikt voor de voeding van magneetventielen, druksensoren en temperatuursensoren of om ze te verbinden met een datanetwerk.

Circuitbescherming zorgt ervoor dat stroomafwaarts gelegen circuits niet kunnen worden beschadigd door overspanning of elektromagnetische velden. Versies met ingebouwde LED-status indicatoren (met of zonder circuitbescherming) zijn ook beschikbaar, waardoor het onderhoud eenvoudiger is.

Afhankelijk van de versie van klep-connector zijn extra functies leverbaar, zoals de industriële beschermingsklasse IP68, een temperatuurbereik van -40°C tot +90°C en hoge weerstand tegen schokken en trillingen. Ze spelen een belangrijke rol bij de uitvoering van betrouwbare oplossingen die de productiviteit van machines en systemen verbeteren, zoals onder zware omgevingscondities.

Dit type A-connector, ook leverbaar met geïntegreerde trekontlasting volgens UL 2238, zijn gemakkelijk te verbinden dankzij de grotere hoogte. Afhankelijk van de connectorversie kunnen kabeldiameters tussen 4 mm en 14 mm met een connectorafmeting tot 1,5 mm2 worden gebruikt. De behuizingen worden gekenmerkt hun weerstand tegen zuren of de biologische afbreekbaarheid.

De connectoren zijn leverbaar met zwarte of transparante behuizing, afhankelijk van de schakeling, en met twee of drie polen plus PE. De nominale spanning is tussen 12 en 250 V wisselspanning/gelijkspanning, afhankelijk van de versie, en de nominale stroom tussen 1 en 10 A.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven