Algemeen
Op de World of Technology & Science zijn acht elektronicaontwikkelaars verenigd op het Development Club Paviljoen.
Op de World of Technology & Science zijn acht elektronica ontwikkelaars verenigd op het Development Club Paviljoen

Iedereen die op zoek is naar een elektronicaoplossing maar nog niet weet wat de oplossing is, kan acht bedrijven tegelijk na laten denken over de mogelijkheden. Op World of Technology & Science zijn acht elektronicaontwikkelaars verenigd op het Development Club Paviljoen. De bedrijven zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van hardware, (embedded) software en mechatronica.

Centraal op het paviljoen staat een grote tafel waar iedereen, die wil brainstormen over een idee of probleem, kan aanschuiven. Bezoekers gaan gegarandeerd met nieuwe ideeën en inspiratie naar huis. Dat vind je niet op internet.

De Development Club zorgt voor elektronicaoplossingen voor alle mogelijke branches. Op de website van de club krijgen bezoekers een beeld van de diversiteit. Door de innovaties die de bedrijven meenemen naar de beurs is er voor de bezoeker van alles te beleven. Vliegende straatverlichting, elektronische dobbelstenen of multi sensor robot platforms; de deelnemers van het paviljoen hebben genoeg te laten zien.

Hoe ziet het ontwikkelproces eruit? Hoe pakken de bedrijven het aan? Op de aanwezige schermen tonen de bedrijven het proces van de ontwikkeling. Zowel de hardware, (embedded)software als de mechatronicaontwikkeling komt stap voor stap aan bod.

Tijdens uw bezoek aan de World of Technology & Science mag een kijkje op het Development Club Paviljoen zeker niet ontbreken.

Meld u aan voor een beursbezoek.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven