Algemeen
VPFlow flowmeters
De VPStudio 2.4 software is beschikbaar voor alle VPFlowScope flowmeters van VPInstruments. (foto: VPInstruments)

VPInstruments heeft de VPStudio 2.4 software uitgebracht voor alle VPFlowScope flowmeters van het bedrijf. De nieuwe release is compatibel met de gehele productlijn: VPFlowScope M, VPFlowScope Probe, DP, In-line en de VPFlowTerminal. Met de VPStudio software kunnen gebruikers hun flowmeters configureren, datalogbestanden downloaden en deze exporteren naar CSV.

Door de flowmeter via USB of via de USB naar RS485 converter te verbinden met de uitleeseenheid, zal de flowmeter automatisch verbinding maken. De configuratie-interface is sterk vereenvoudigd en identiek voor alle flowmeters. De interface van de VPStudio 2 is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen.

De datalogbestanden worden opgehaald vanuit de flowmeter en veilig opgeslagen in de databasemodule Projects in VPStudio 2. Die biedt behalve beveiliging van de bestanden ook meer overzicht in de data en beschikbaarheid, zelfs als de flowmeter niet verbonden is.

VPFlowScope 3-in-1 flow meters

De productlijn van VPFlowScope biedt een complete oplossing voor het meten van persluchtstromen. Het programma dekt het gehele persluchtsysteem af, van aanbod- tot en met vraagzijde. De VPFlowScope is een krachtig stuk gereedschap dankzij de ingebouwde druk- en temperatuursensoren en laat zien wat er gebeurt in een fabriek.

De VPFlowScope detecteert extreem energieverbruik, drukverlies en temperatuurproblemen tegelijkertijd. De software kan worden gebruikt voor compressor-prestatiemetingen, kostenverdeling en conditiebewaking van pneumatische machines. Dankzij de bi-directionele gevoeligheid kan de VPFlowScope perslucht in ringleidingen meten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven