Algemeen
Danfoss en ASI
Danfoss en ASI gaan strategisch samenwerken. Van links naar rechts Fredrik Joensson (Danfoss), Mel Torrie (ASI) en Jonathan Holloway (Danfoss). (foto: Danfoss)

Danfoss Power Solutions en Autonomous Solutions, Inc. (ASI) hebben een overeenkomst getekend voor een strategisch partnerschap. Beide partijen willen samen werken aan autonome technologie voor mobiele apparatuur toepassingen en aangrenzende markten. ASI in Petersboro (Utah) is specialist in de automatisering van voertuigen voor de mijnbouw, de landbouw en de bouw.

Met het strategische partnerschap zullen ASI en Danfoss de sterke punten van de twee bedrijven op één lijn brengen. Het gemeenschappelijk doel is om meer klanten in staat te stellen om autonome oplossingen voor hun toepassingen te implementeren. Autonome technologie kan de veiligheid en productiviteit van voertuigen verhogen en de aanpak van uitdagingen zoals betrouwbare voedselvoorziening en duurzame primaire industrieën ondersteunen.

Samen sterker

De samenwerking is een sterk signaal in de markt en versterkte de positie van Danfoss en ASI bij de transformatie naar geautomatiseerde voertuigen. ASI gebruikt al twintig jaar Danfoss componenten om de autonome ontwikkeling met toonaangevende OEM’s voor voertuigen te ondersteunen.

Het nieuwe partnerschap moet er voor zorgen dat fabrikanten de nodige ondersteuning krijgen om hun inspanningen om autonome industriële voertuigen tot een mainstream realiteit te maken, te stroomlijnen. ASI maakt gebruik van het Plus+1 softwareplatform van Danfoss Power Solutions in verschillende van de voertuigen die het in het verleden heeft geautomatiseerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven