Algemeen

Cursussen op het gebied van projectmanagement

Mikrocentrum
Om projecten in goede banen te leiden, heeft u beheersaspecten en sturingstechnieken nodig (foto: Mikrocentrum)

Dit najaar heeft Mikrocentrum weer een aantal cursussen gepland op het gebied van projectmanagement. U kunt het verschil maken door het inzetten van de vaardigheden, zoals een juiste en tijdige communicatie, positief leiderschap en een goede samenwerking. Succesvol zijn in projectenwerk heeft u voor een groot deel zelf in de hand.

Om uw projecten in goede banen te leiden, heeft u beheersaspecten en sturingstechnieken nodig. Deze kennis wordt, met de nodige praktijkvoorbeelden, in onze projectmanagementcursussen uitgebreid behandeld.

 • Managementvaardigheden voor projectleiders
  De technieken van PM1 en de diepgang van PM2
  U leert aan de hand van uw eigen projectsituaties uw projectteam effectiever te managen.
 • Projectmanagement voor engineers (blended)
  Aan de hand van eigen casuïstiek leert u uw projectteam proactief en doelgericht te leiden. Het accent ligt hierbij zowel op de technieken van projectmatig werken, als op uw houding: ondernemend, zakelijk en resultaatgericht.
 • Communicatievaardigheden voor (project)managers
  Communicatie en leidinggevende vaardigheden optimaal inzetten om de gestelde doelen effectief, efficiënt en succesvol te laten verlopen.
 • Planmatig werken
  Introduceren van een aantal direct toepasbare technieken voor een planmatige aanpak van taken.
 • Agile Scrum
  De Agile Scrum procesmanagement methode bewijst zich aan steeds meer disciplines. Zo ook voor machine- en systeemontwikkeling, waarbij veelal diverse disciplines binnen een team actief zijn.
 • IPMA-D (blended)
  De certificering voor IPMA (International Project Management Association) geeft al jaren een gedegen invulling aan de competentieontwikkeling van projectmanagement. De IPMA-D cursus is veelzijdig en past goed in uw persoonlijke groei als projectleider.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Wilma Kuijpers, telefoon: (040) 296 99 33 of bezoek de website.

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven