Algemeen
frequentieregelaar

Bonfiglioli presenteert de Active Cube 7 frequentieregelaar met waterkoeling met vermogens van 160 kW of 200 kW. De regelaars zijn beschikbaar voor 400 V voedingsspanning. De compacte ACU7 frequentieregelaar in de 160 kW uitvoering heeft een hoge vermogensdichtheid (2 kW/dm3). De 200 kW watergekoelde uitvoering haalt zelfs 2,5 kW/dm3.

De verbeterde ACU 7 regelaars zijn geschikt voor middelgrote en zware industrieën zoals material handling, mijnbouw, suikerproductie, water en afvalwater, wegenbouw en kunststoffenindustrie.

Naast de reeds bekende functionaliteit bieden Bonfiglioli’s nieuwe ACU 7 regelaar oplossingen meerdere opties, zoals besturing met 32 PLC functieblokken en 16 variabelen en verschillende feedbacksensoren. Daarnaast is er een breed scala aan digitale en analoge uitgangen en ingangen beschikbaar, inclusief PTC, Pt100 of KTY temperatuursensoren.

Het standaard programma communicatieprotocollen zoals Profinet, Ethernet IP, EtherCAT, VABus/TCP en CANopen is ook leverbaar voor de ACU 7 frequentieregelaars. De veiligheidsfunctie STO (Safe Torque Off) wordt eveneens standaard en geïntegreerd meegeleverd.

Bonfiglioli wordt in Nederland vertegenwoordigd door Elsto Drives & Controls.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven