Algemeen

Breedbeeld XL displays

Pro-Face XL displays

Op de fabrieksvloer is het van cruciaal belang dat de juiste informatie, op het juiste moment en op een duidelijke manier inzichtelijk wordt weergegeven. Het gevolg hiervan is dat men steeds vaker een groot formaat touch panel zoekt voor de eenvoudige bediening en monitoring van de machine. Om deze reden heeft Pro-face de Premium Displays uit de SP5000-serie uitgebreid met 15,6″ en 18,5″ wide-screen operator XL displays.

De nieuwe uitvoeringen hebben hetzelfde modulaire ontwerp als de rest van de serie, waarbij de Open of Power Box geïntegreerd kan worden met het scherm of los toegepast kan worden. Het aanraakscherm is voorzien van krasbestendig glas met een hardheid van 9H.

Om data overdracht via de voorzijde mogelijk te maken, zijn de schermen voorzien van een USB-aansluiting. Door gebruik te maken van multi-touch wordt de bediening heel intuïtief. De operator kan nu scrollen, swipen en pinchen voor een nog eenvoudigere bediening.

Het scherm heeft tevens een ingebouwde sensor die de helderheid van het beeld kan aanpassen, al naar gelang de omstandigheden.

XL displays

Bij Pro-face staat de HMI centraal in de applicatie. Zo zijn er meer dan 600 PLC en robot drivers beschikbaar. Integratie met bijvoorbeeld TIA Portal is eenvoudig doordat symbolen geïmporteerd kunnen worden. De Pro-face schermen kunnen met vier drivers tegelijkertijd communiceren. Dis is handig als de applicatie bijvoorbeeld bestaat uit een Siemens PLC, een Omron frequentieregelaar, een Fanuc robot en een Cognex vision camera.

De Pro-face XL displays kunnen met de laatste versie van de intuïtieve programmeersoftware, GP-Pro EX en/of BLUE geprogrammeerd worden. De panels worden gevoed met een spanning van 12…24 V DC. Ze zijn geschikt voor een bedrijfstemperatuur van 0…55°C en zijn gecertificeerd voor ATEX Zone 2/22

De panels worden gedistribueerd door Isotron Systems.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven