Algemeen
B&R panelen voor zwenkarmen
De Power Panel schermen van B&R zijn beschikbaar in breedbeeldformaat van 5,0" tot en met 21,5" (foto: B&R).

B&R biedt zijn Power Panel bedieningspanelen nu voor montage op een zwenkarm aan. De compacte panelen zijn beschikbaar in breedbeeldformaat van 5,0″ tot en met 21,5″ en voldoen aan beschermingsklasse IP67.

De Power Panel T50 Field schermen beschikken over een geïntegreerde-webbrowser, waardoor deze geschikt zijn voor het weergeven van web-gebaseerde HMI-toepassingen met behulp van mapp View. De schermen hebben, afhankelijk van hun diagonaalgrootte, een diepte van 16,5 mm of 26,0 mm.

De panelen zijn ontworpen voor montage op een zwenkarm, zodat ze makkelijk in de voorkeurspositie van de bediener kunnen worden gezet. Het is ook mogelijk om de panelen te installeren met behulp van een VESA-montagebeugel. De FT50 schermen beschikken over een Power over Ethernet (PoE) aansluiting, waardoor slechts één enkele kabel nodig is voor zowel stroom als netwerkcommunicatie.

Eenvoudig te bedienen panelen

De Power Panels zijn gemakkelijk te configureren. De multi-touch technologie maakt het mogelijk om veelgebruikte gebaren zoals swipen en zoomen te integreren voor intuïtieve, duidelijk gestructureerde invoermogelijkheden. Het capacitieve aanraakscherm reageert nauwkeurig en betrouwbaar, zelfs wanneer de bediener dikke leren handschoenen draagt.

Met een Power Panel FT50 waarop een web-gebaseerde Mapp View HMI-toepassing draait, hebben operators toegang tot de informatie, waar en wanneer het nodig is. Mapp View zorgt ervoor dat automatiseringsengineers eenvoudig te gebruiken HMI-oplossingen kunnen maken, zonder dat kennis van HTML5, CSS of JavaScript-programmering nodig is. Met slechts een paar klikken kunnen functies worden ingesteld, zoals bevestiging met twee handen, voor gevaarlijke handelingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven