Algemeen

B&R opent elektromotorfabriek in Gilgenberg

B&R elektromotorfabriek
De nieuwe productielijn voor elektromotoren voldoet aan de hoogste eisen voor ergonomie en een veilige werkomgeving (foto: B&R).

B&R heeft in Gilgenberg (40km ten noorden van Salzburg) een productielijn voor elektromotoren in gebruik genomen. De motoren worden over de gehele wereld in machines toegepast. Bij het ontwerp van de lijn heeft B&R veel aandacht besteed aan een moderne werkomgeving. De lijn voldoet aan de hoogste eisen wat betreft ergonomie en veilige werkomgeving.

Op de nieuwe montagelijn in de B&R-fabriek in Gilgenberg worden motoren voor machines over de hele wereld geassembleerd. “Het spectrum aan enkele centimeters grote minimotoren tot aan krachtiger varianten in overeenkomstige bouwgrootte. Om de medewerkers te ontlasten is voor zware onderdelen een flexibele kraan beschikbaar.

Eigen elektromotorfabriek flexibeler

De elektromotoren van B&R worden gebruikt in machines waarbij de bewegingen zeer exact moeten worden gestuurd, bijvoorbeeld in afvullijnen voor dranken, in drukpersen maar ook in robots. Tot nu toe heeft de Oostenrijkse onderneming deze motoren compleet gemonteerd ingekocht. Met de nieuwe elektromotorfabriek kan ze sneller reageren op de eisen van klanten en de motoren exact volgens klantenspecificatie samenstellen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven