Algemeen
Nederlof Durk-Jan Bosch-Rexroth
Durk-Jan Nederlof, voormalig Managing Director Shiprepair & Conversion van Damen Shipyards Group is per 1 november 2019 toegetreden tot de directie van Bosch Rexroth B.V (foto: Bosch Rexroth)

Durk-Jan Nederlof, voormalig Managing Director Shiprepair & Conversion van Damen Shipyards Group is per 1 november 2019 toegetreden tot de directie van Bosch Rexroth B.V. Hij neemt de functie Senior Vice President van de Business Unit Large Projects, met verantwoordelijkheid voor Sales (gevestigd in Boxtel, Nederland), op zich.

Tegelijkertijd neemt Ron van den Oetelaar de positie van Vice President Technical binnen de Business Unit Large Projects op zich. Daarmee wordt de directie van Bosch Rexroth B.V. vanaf 1 november 2019 gevormd door Durk-Jan Nederlof, Ron van den Oetelaar en Ron Schilders (Financial Director).

Ervaring in scheepsbouw

Nederlof begon zijn professionele carrière in 1999 als projectingenieur bij Damen Shipyards, nadat hij scheepsbouw had gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft. Hij vervolgde zijn carrière als projectmanager scheepsreparatie en nam daarna verschillende managementfuncties op zich binnen de Damen Shipyards Group.

Versterking BU Large Projects

Door deze wijzigingen speelt Bosch Rexroth in op de noodzaak om de wereldwijde markt- en bedrijfsoriëntatie van de Business Unit Large Projects verder te versterken. Tegelijkertijd zal meer aandacht worden besteed aan systeemontwikkeling, project- en engineeringactiviteiten. Excellence op beide gebieden wordt als essentieel beschouwd voor een duurzame, winstgevende bedrijfsactiviteit.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven