Algemeen
Boge ecoline 18
De BOGE Ecoline schroefcompressor heeft een riemaangedreven aandrijfsysteem (foto's: BOGE)

Vrijdag 27 augustus 2021 heeft BOGE Benelux haar nieuwe productlijn genaamd ‘Ecoline’ gepresenteerd. Speciaal voor de dealers en partners van BOGE in de Benelux werd hiervoor Filmmuseum EYE te Amsterdam afgehuurd. Met deze nieuwe scherpgeprijsde productlijn hoopt BOGE in de toekomst een grotere markt te kunnen bedienen.

Ter ere van de introductie van BOGE haar nieuwe productlijn, is afgelopen vrijdag 27 augustus het Filmmuseum Eye afgehuurd. In dit futuristische gebouw aan het IJ te Amsterdam waren alle dealers en partners van BOGE uit de Benelux uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwe Ecoline. De introductie was eerder uitgesteld doordat Corona roet in het eten gooide, maar een aantal maanden later en met de nodige maatregelen kon het nu wel op aangepaste wijze plaatsvinden.

Ecoline – de techniek

De hoofdrol was op deze dag weggelegd voor de gloednieuwe BOGE Ecoline schroefcompressor. Deze schroefcompressor heeft een riemaangedreven aandrijfsysteem en is oliegesmeerd. De compressor bevat een Base besturing van BOGE, die ook in de eerder uitgebrachte C-serie wordt toegepast.

Het schroefblok is volledig gefabriceerd in BOGE haar eigen fabriek in Duitsland. Niet geheel onbelangrijk is dat de compressoren per direct leverbaar zijn, een hoge beschikbaarheid hebben en Plug&Play geleverd worden.

Boge compressor Eco 5

Met de komst van deze nieuwe compressor-serie zorgt BOGE niet alleen voor een uitbreiding van het huidige assortiment, maar door deze serie wordt een BOGE compressor voor een grote groep bereikbaar. Zonder grote concessies te hoeven doen op de kwaliteit van het product.

Toast op de toekomst

In de namiddag werden de dealers en partners uit België, Luxemburg en Nederland en een deel van het BOGE Benelux personeel verwelkomt in de IJ-lounge. Hier werden zij getrakteerd op een hapje en drankje met een uniek uitzicht over het IJ.

Na een welkomstwoord van Ronald Engberts (Directeur BOGE Benelux) en een toast op de goede samenwerking van afgelopen jaren en op de toekomst, konden de gasten kennismaken met de nieuwe Ecoline die in een andere zaal, Waterfront,  van het filmmuseum stonden opgesteld.

Dealers Benelux

Door middel van een korte presentatie en een opstelling van de compressoren konden de dealers en verkopers van BOGE Benelux informatie vergaren over de nieuwe productlijn. De komst van deze nieuwe productlijn is door de dealers positief ontvangen.

BOGE ecoline

Zelfs zo positief dat dezelfde dag een aantal dealers meerdere compressoren hebben aangeschaft. Tijdens de productpresentatie was er verder voldoende tijd voor de gasten om na lange tijd weer te netwerken en werd de dag met een selecte groep afgesloten met een diner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • ATS Transporttechnieken overgenomen door Veth Participations

  Met de overname wil Veth Participations ATS Transporttechnieken wereldmarktleider maken op het gebied van ‘Bag Emptying’, een nichesegment waarbinnen ATS op dit moment al een belangrijke speler is. (Foto: ATS) ATS Transporttechnieken uit Rijen is overgenomen door Veth Participations. Met de overname wil Veth Participations… Lees verder →

 • Compacte computers van OnLogic voor IoT en Edge computing

  De Karbon 400 serie heeft twee modellen: de compacte Karbon 410 met standaard IO en uitbreidingsmogelijkheden, en de Karbon 430 met extra uitbreidingsopties voor complexe IoT toepassingen. (Foto: OnLogic) OnLogic , fabrikant van industriële en robuuste computerhardwareoplossingen, introduceert de Karbon 400 serie computers. De twee… Lees verder →

 • Efficiënte IE5+-motoren optimaal geschikt voor levensmiddelenproductie

  Schaalbare aandrijfoplossingen, zoals de nieuwste IE5+-motoren, zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de levensmiddelenindustrie. (Foto: Nord Drivesystems) Nord Drivesystems heeft een motor ontwikkeld die geschikt is voor toepassing in de levensmiddelenindustrie: de IE5+-motor biedt optimale efficiëntie en milieubewustzijn voor toepassingen voor levensmiddelen. Maximale hygiëne… Lees verder →

 • Schaeffler opent duurzame fabriek voor e-mobility aandrijvingen

  De nieuwe fabriek in Szombathely is de eerste productiefaciliteit van Schaeffler die 100 procent is gewijd aan oplossingen voor elektromobiliteit. (Foto: Schaeffler) Schaeffler heeft een nieuwe productiefaciliteit geopend op zijn Szombathely-locatie in het westen van Hongarije. Hiermee creëert het bedrijf 150 nieuwe banen in e-mobility.… Lees verder →

 • stokvis verhoef emc

  Stokvis Group neemt Verhoef EMC uit Sliedrecht over

  Verhoef EMC ontwikkelt onder andere hybride aandrijfsystemen (foto: Verhoef EMC) Per 1 juni 2021 heeft de Stokvis Group in Voorhout elektrotechnisch specialist Verhoef EMC uit Sliedrecht van Pon Holdings overgenomen. Met de overname versterkt de Stokvis Group haar expertise op het gebied van hybride aandrijfsystemen,… Lees verder →

 • Groot onderhoud aandrijvingen drijvende emmerbaggermolen

  Door gebruik te maken van een leren riem, is de aandrijving goed in staat om de voortdurende schokbelastingen op te nemen die ontstaan wanneer de emmers over de ongelijke bodem schrapen (foto: Marjolein de Wit-Blok) De Alexander-Tarsos van Van Nieuwpoort Bouwgrondstoffen, is een drijvende grindwinnings-… Lees verder →

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven