Algemeen

Bitzer opent Training Center Benelux

training center Bitzer
Het nieuwe Bitzer training center Benelux in Hasselt (B)

Om lokaal alle bestaande, potentiële klanten en eindgebruikers te informeren en technische kennis te delen, heeft compressorfabrikant Bitzer onlangs het Training Center Benelux geopend. Het Bitzer Training Center Benelux maakt integraal deel uit van de expertise die Bitzer biedt.

Ronald Bekker, Managing Director: “Wij zijn er trots op, dat wij als mondiaal opererende compressorfabrikant trainingen geven op lokaal niveau. Daardoor kunnen wij deze perfect afstemmen op de kennisbehoefte van onze bestaande klanten, toekomstige klanten en iedereen die met compressoren te maken heeft. Ons motto is: het delen van expertise en kennis. Daarom geven wij trainingen op velerlei gebied.

Ten eerste diverse technische trainingen, mede wegens het feit dat de compressortechnologie een stuk geavanceerder is geworden. Deze gaan uiteraard over de verschillende typen compressoren, alsook de elektronische componenten, de geïntegreerde frequentieregeling en de variabele mechanische regeling, indien van toepassing. Naast de vooraanstaande Bitzer compressortechnologie zult u de onderscheidende voordelen en kenmerken van de technologie van Bitzer ervaren.”

Thema’s

“Daarnaast gaan wij trainingen geven over diverse actuele thema’s, zoals: onze mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid, mede in relatie tot de reducering van de CO2-uitstoot, de ontwikkelingen op het gebied van F-gassen en de regelgeving hierover en de ontwikkelingen van natuurlijke en milieuvriendelijke koudemiddelen.”

Het nieuwe Bitzer Training Center Benelux is gevestigd in het kantoor van Bitzer Benelux BVBA te Hasselt (B). De trainingen zullen gegeven worden voor groepen tot maximum 15 personen en zullen worden afgestemd op alle marktsegmenten waar compressoren worden toegepast. Voor de uitleg maakt Bitzer gebruik van moderne audiovisuele middelen en opengewerkte modellen.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven