Bericht

Besturingssysteem

Het besturingssysteem PSSuniversal Multi van Pilz kan als autonome besturing of gekoppeld en gecombi-neerd worden toegepast. De configuratie en programme-ring vinden plaats met de grafische programma-editor PASmulti. Flexibele automa-tiseringsstructuren zijn er door de connectiviteit in het automatiseringssysteem PSS 4000 met apparaten uit de series PSSuniversal PLC of PSSuniversal I/O.

Het systeem wordt gekenmerkt door de open netwerkstructuren – standaard- en veiligheidsgegevens via een gemeenschappelijk ethernet-netwerk (SafetyNET p) en de mogelijkheid tot gebruik naast andere Industrial Ethernet-protocollen. Aansluiting voor optische vezels voor overbrugging van grote afstanden is mogelijk.

Een open besturingssysteem zorgt voor de eenvoudige integratie in bestaande automatiseringsstructuren: verkrijgbaar met SafetyNET p- en Profibus-DP-poorten of met ethernet- en Profibus-DP-poort. Er zijn uit-eenlopende toepassingen mogelijk, zoals een PSSuniversal modulebus voor aansluiting van maximaal 64 I/O-modulen voor standaard- en veiligheidsfuncties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven