Algemeen
Apex Dynamics start met de levering van rondsels en tandheugels uit voorraad (foto: Apex Dynamics)

Apex Dynamics start met de levering van rondsels en tandheugels uit voorraad. Dit vanwege de stijging van het aantal klantvragen omtrent deze producten. Om deze producten te fabriceren werd er een compleet nieuwe fabriek gebouwd. 

In Taiwan bouwde Apex Dynamics een state-of-the-art fabriek, uitgerust met de beste machines. Dit stelt het bedrijf in staat om een tandheugelgamma van module 1 tot en met 10, recht- en schuinvertand en in kwaliteitsklassen 4 tot en met 10 te produceren. Alle dimensies zijn getolereerd en online beschikbaar. Rondsels worden in kwaliteit 4 en 5 geleverd en kunnen op 7 verschillende manieren aan de tandwielkast gemonteerd worden, onder andere door middel van het gepatenteerde ‘Curvic Plate’ rondsel.

“De afgelopen jaren hebben veel van onze klanten gevraagd om rondsels en tandheugels”, zegt Sales Manager Eric Megens, “en aan die vraag kunnen we eindelijk voldoen. De 30 jarige ervaring van Apex Dynamics met de robot-tak Apex Robotics is de technische basis voor ons volledige programma.” Een compleet programma aan accessoires, van montagerack tot meetpennen en klemringen, vervolledigt het aanbod.

Apex Dynamics uit Helmond  is sinds 2006 een leverancier in de Benelux van hoge-precisie spelingarme reductoren die passen op elke servo- of stappenmotor.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven