Algemeen
Pilz online fair
Van 26 tot en met 28 mei presenteert Pilz tijdens een virtuele internationale beurs de hoogtepunten en innovaties aan bezoekers en pers.

Vele evenementen zijn wereldwijd geannuleerd of uitgesteld. Zo ook de beurzen waar veel bedrijven de nieuwste innovaties delen met bezoekers en pers zoals bijvoorbeeld de Hannover Messe. Dit weerhoud Pilz niet om de nieuwste ontwikkelingen wereldwijd op een inventieve manier te delen via een virtuele internationale beurs.

Van 26 tot en met 28 mei presenteert Pilz tijdens een virtuele internationale beurs de hoogtepunten en innovaties aan bezoekers en pers. De inschrijving hiervoor is geopend. Deze virtuele Pilz-beurs richt zich op veilige automatiseringsoplossingen voor Industrial Automation, waarbij machineveiligheid en industriële beveiliging in gelijke mate aan bod komen, zoals bijvoorbeeld bij toegangscontrole en bedrijfsmoduskeuze.

Gezondheid en veiligheid voorop

“Omdat tentoonstellingen en evenementen zijn uitgesteld of geannuleerd naar aanleiding van de Covid-19 pandemie hebben we besloten om onze eigen virtuele beurs te organiseren. Voor ons staan de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en bezoekers op nummer één”, zegt Horst-Dieter Kraus, Vice President Marketing and Communications bij Pilz Global.

Naast een uitgebreid conferentie-programma inclusief presentaties, kunnen online bezoekers het forum gebruiken om rechtstreeks van gedachten te wisselen met een van de Pilz-experts.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven